Ik help jouw groeiambities te realiseren.

Wie ben ik?

Wie ben ik

Mijn missie is anderen in staat stellen om te groeien. Een geweldige strategie uitwerken en omzetten naar tactieken en concrete actiepunten. En daarmee gezamenlijk de doelstellingen halen en andere helpen beter te worden in hun werk.

Dit geeft mij de drive om te doen wat ik doe.

Dit doe ik door middel van de pijnpunten naar boven te halen,  een strategisch kader op te stellen, prioriteiten te bepalen en aan de slag te gaan. Hierbij coach ik waar nodig het team en schroom ik niet om kennis te delen gebaseerd op theorie en ervaring.

Ik word gedreven door groei en ben altijd ambitieus. Maar ook realistisch. Ik beloof geen gouden bergen en maak geen beloftes die te mooi zijn om waar zijn. Ik ben immer kritisch, naar jou als ondernemer, naar het team, maar ook naar mezelf. Dit zorgt voor voortdurende verbetering en ontwikkeling.

Wat je van mij kan verwachten

Je kan van mij strategisch advies, slimme tactieken en concrete actiepunten verwachten om stap voor stap te verder te komen. Ik stel jouw marketingteam in staat om te groeien. Niet alleen in direct resultaat, maar ook in kennis, kunde en vaardigheden. Alles vanuit een strategisch kader; doel- maar ook mensgericht.

Ik vlieg marketing zoveel mogelijk holistisch aan. Dit doe ik door het zien van verbanden en deze te vertalen naar begrijpelijk advies en concrete acties. Hierbij stel ik duidelijke prioriteiten, houd ik het overzicht en richt me bovenal op het resultaat.

Bewezen trackrecord

Als ervaren ondernemer en digitaal marketeer weet ik wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf en het ‘aan de man’ brengen. Ik heb zo’n 25 jaar ervaring in digitale marketing en ruim 10 jaar full time ondernemerservaring waarvan.

Daarbinnen heb ik uiteenlopende rollen bekleed, die mij in staat stellen om jou te helpen. 

  • Ondernemer
  • Marketing Manager
  • Project Manager
  • Coach

Hierdoor ben ik in staat om jouw taal te spreken; op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hierdoor zijn de inzichten, adviezen en concrete actiepunten toegespitst op jouw situatie. 

Ervaringen van klanten