Ik help jouw groeiambities te realiseren.

Wie ben ik?

Wie ben ik

Mijn missie is ambitieuze creatieve en digitale agencies helpen met het omgaan met hun groei uitdagingen en deze om te zetten in meer winst. Dit doe ik door middel van de pijnpunten naar boven te halen, prioriteiten te stellen, te coachen en kennis te delen gebaseerd op theorie en ervaring.

Hierdoor zal jouw bureau een stabiel fundament krijgen, jij, als ondernemer, beter in staat zijn lange(re) termijn keuzes te maken en een winstgevende groei realiseren.

Ik word gedreven door groei en ben altijd ambitieus. Maar ook realistisch. Ik beloof geen gouden bergen en maak geen beloftes die te mooi zijn om waar zijn. Ik ben immer kritisch, naar jou als ondernemer, maar ook naar mezelf. Dit zorgt voor voortdurende verbetering en ontwikkeling.

Wat je van mij kan verwachten

Je ontvangt van mij strategisch advies en concrete actiepunten om stap voor stap te verder te komen. Ik stel jou in staat om te groeien, in kennis, kunde, omzet en groei. Alles vanuit een strategisch kader; doel- maar ook mensgericht.

Door mijn jarenlange en uiteenlopende ervaring binnen creatieve en digitale bureaus weet ik welke uitdagingen er zijn en hoe je deze kan oplossen. 

Wat opvalt: de uitdagingen waarmee bureaus kampen blijken universeel.

Met mijn hulp help ik je om slimmer, makkelijker en sneller groeien. 

Bewezen trackrecord

Als ervaren ondernemer weet ik wat er komt kijken bij het runnen van een bedrijf. Ik heb meer dan 12 jaar agency ervaring waarvan 8 jaar als eigenaar van het snelgroeiende bureau daar-om.nl.

Daarnaast heb ik samengewerkt met een breed aantal agencies, in diverse rollen. 

  • Medewerker
  • Klantzijde 
  • Concullega 
  • Coach, strateeg en trainer. 


Hierdoor ben ik in staat om jouw taal te spreken; op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hierdoor zijn de inzichten, adviezen en concrete actiepunten toegespitst op jouw situatie. 

Ervaringen van klanten