Verhoog jouw kennis

Doelgerichte digital marketing trainingen

Meer weten over de Customer Journey, Google Ads, SEO, Conversieverbetering of Google Analytics? Wil je de handvatten en tips ook direct kunnen toepassen? Volg dan één van mijn digitale marketing maatwerktrainingen.

Doelgericht jouw kennis verhogen? Ik stel jou aan de hand van een maatwerk training in staat om zelfstandig te digitale marketing resultaten te verbeteren. 

VERHOOG JOUW KENNIS

Jouw kennis op een effectieve manier verhogen? Met een maatwerktraining ontvang je meer kennis binnen het door jou gekozen vakgebied. De tips, adviezen en handvatten blijven niet algemeen en zullen worden toegespitst op jouw organisatie. Zo kan je er direct mee aan de slag!

Digital marketing ontwikkelt zich snel en op het moment dat je denkt dat je het weet, komen er weer nieuwe mogelijkheden. Doordat ik diverse specialisten om me heen heb verzameld, ben ik in staat om je met vrijwel elk digitale vraagstuk te helpen door middel van maatwerk trainingen.

Ik stel jou in staat om je kennis te vergroten, je resultaten te verbeteren en te excelleren. Wanneer je na een training nog vragen hebt, wilt sparren of aanvullende hulp nodig hebt, help ik je door middel van een coachingtraject. Op deze manier blijf jij altijd vooruitgang boeken!

Digitale marketing is niet meer weg te denken uit de samenleving. Steeds meer  bedrijven adopteren de mogelijkheden. Online marketing leer je echter niet in de schoolbanken, dat leer je in praktijk! Profiteer daarom van mijn jarenlange praktijkervaring en kennis om jezelf en jouw bedrijf te laten groeien.

ROTS IN DE BRANDING

Het afgelopen decennium heb ik een groot aantal trainingen verzorgd op verschillende niveaus. Ervaren marketeers heb ik naar een hoger niveau gebracht, maar ook onervaren medewerkers heb ik de basisbeginselen van digital marketing geleerd. Welk niveau jij ook nastreeft, mijn trainingen helpen je verder.

https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2021/05/Naamloos-1.png
Vragen? Bel gerust!
Liever een e-mail sturen?
Kopje koffie?
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst
Laten we connecten!

Neem gerust contact opIk help jouw groeiambities te realiseren.

Adres
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst

  Mijn werkwijzeIn 5 stappen naar een succesvolle aanpak

  Jouw doelen staan altijd centraal.
  https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2018/09/post_02.jpg

  Vraagstukken & Doelstelling

  Je hebt jouw voorkeuren aangegeven en de persoonlijke doelstelling(en) hebben we helder geformuleerd.

  Voorbereiding inclusief analyse

  In de voorbereiding heb ik niet alleen jouw vragen, maar ook jouw data gebruikt om de training zoveel mogelijk af te stemmen op jouw wensen.

  Training

  Na de training heb jij jouw vragen beantwoord gekregen en kan jij aan de slag met verkregen kennis en handvatten.

  Vervolgstappen

  Jouw ontwikkeling houdt niet op bij een training. We hebben samen bepaald op welke manier we vervolg geven aan het verbeteren van jouw kennis en ervaring binnen de wereld van digitale marketing.

  Inplannen vervolgtraject

  Of je nou meer trainingen gaat volgen, hebt gekozen voor een coachingtraject of mij hebt aangesteld om jouw strategie verder te ontwikkelen en bewaken, je bent blij dat we zijn gaan samenwerken en leert elke keer weer iets nieuws.

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
  Logo Bureau Graas
  Wat ik voor jou kan betekenen
  Laten we kennismaken
  Bel me
  06 2864 0277
  Adres
  Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst

  ©2021 Bureau Graas

  × Wat kan ik voor jou betekenen?