Jouw groeipijnen omgezet naar concreet advies

Diensten

Wat zijn jouw belangrijkste uitdagingen?

Of het nu gaat om je winstgevendheid verhogen, nieuwe producten lanceren, je sales proces verbeteren of je on boarding van nieuwe klanten strakker neerzetten, ik help je om je belangrijkste uitdagingen in kaart te brengen, meer structuur aan te brengen en jou in staat te stellen dit te implementeren.

Dit doe ik door middel van strategische sessies, coaching en trainingen. 

Laten we kennismaken en samen ontdekken welke werkvorm het beste bij jou en jouw bedrijf past!

Coach

Al jouw vragen beantwoordt

Strateeg

Gestructureerd en doelgericht groeien

Trainer

Jouw team in staat stellen te groeien

Coach

Als mentor help ik jou met je groeivraagstukken.
Het is slechts een greep uit de vragen waarmee ik je help. Je krijgt eerlijk antwoord en concreet advies. Niet alleen gebaseerd op theorie en eigen ervaring, maar ook die van tientallen andere ondernemers. Jij bepaalt de agenda van onze maandelijks online afspraken en hebt aan het einde van elke sessie concrete handvatten en actiepunten om mee aan de slag te gaan.

Strateeg

Wanneer je gestructureerd wilt groeien over de gehele linie van je organisatie.

En andere onderdelen waarmee je dagelijks te maken hebt, gebruiken we als kapstok. Op basis van jouw situatie bepalen we de belangrijkste prioriteiten en gaan gestructureerd aan de slag. Elke sessie pakken we een thema, uit het bewezen groeimodel, aan, waarmee we direct aan de slag gaan. 

Trainer

Jouw team doorontwikkelen en hun skills verbeteren.
Het kennisgebied van een consultant gaat veel verder dan alleen inhoudelijke kennis. Om het werk leuker en effectiever te maken zullen ook soft skills doorontwikkeld moeten worden. Aan de hand van jouw vraagstuk en de behoeften van het team stel ik trainingen op. Altijd terugkerende thema’s, maar ook altijd maatwerk.