Van Visie naar Plan

Besluitvaardig Digital Marketing Management

Wil jij groeien met jouw bedrijf? Sta je op het punt nieuwe services te lanceren, maar heb je nog geen goed plan hoe je de markt gaat bewerken? Wil je jouw marketing professionaliseren? Heb je een team waarvan jij denkt dat er meer uit te halen valt? Werk je met een digital marketingbureau samen, maar heb je geen tijd om ze aan te sturen? Geen probleem, ik ga graag met je de uitdaging aan! Hoe? Laten we koffie drinken en je zult ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

Ik zet de visie om een in een realistisch plan met duidelijke doelstellingen en actiepunten en zorg ervoor dat dit opgevolgd wordt. 

VAN PROBLEEM NAAR ACTIE

Jouw groeidoelstellingen realiseren, daar ligt de basis van onze samenwerking. Of je nou je strategie wilt verbeteren, je marketing wilt professionaliseren of het digitale kennisniveau van jouw team naar een hoger niveau wilt tillen, ik zorg voor een realistische en actiegerichte aanpak.

Jouw merk dient consistent in de markt gezet worden. Hiervoor is het noodzakelijk om de missie en visie helder te hebben. We gaan samen de kernwaarden van jouw merk achterhalen. Tezamen met een nauwkeurige beschrijving van de doelgroep(en) zullen we dit vertalen naar de inzet van de juiste kanalen, boodschap, budgetten en KPI’s.

De uitvoering van het plan van aanpak, waarbij de strategie bewaakt wordt, is de volgende stap. Worden de doelstellingen gehaald? Welke bijdrage heeft elke actie? Waar dient bijgestuurd te worden? Het is mij taak dit in goede banen te leiden.

Vaak ontbreekt er een schakel tussen operatie en management, waardoor ze elkaar niet begrijpen en niet de juiste informatie met elkaar delen. Daardoor worden er verkeerde beslissingen gemaakt en dit gaat ten koste van de groei! In mijn rol als marketing manager ben ik de spil tussen operatie en het management. Ik vertaal de visie naar een concrete aanpak en koppel resultaten terug op een begrijpelijke manier inclusief actiepunten.

MENSEN IN BEWEGING

Samen sta je sterker. Ik zal niet als een olifant in een porseleinen kast tekeer gaan, maar collega’s betrekken, teams verbinden en medewerkers belangrijk maken in het realiseren van de tactieken en opgestelde acties. In mijn ogen is dit noodzakelijk om op de lange termijn structureel succesvol te blijven.  Uiteindelijk zal jij en/of jouw team in staat zijn om zelfstandig de strategie te bewaken en met concrete nieuwe acties te komen om de doelstellingen te behalen.

https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2021/05/Naamloos-1.png
Vragen? Bel gerust!
Liever een e-mail sturen?
Kopje koffie?
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst
Laten we connecten!

Neem gerust contact opIk help jouw groeiambities te realiseren.

Adres
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst

  Mijn werkwijzeIn 5 stappen naar een succesvolle aanpak

  Jouw doelen staan altijd centraal.
  https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2018/09/post_02.jpg

  Kennismaken en doelstelling bepalen

  Jouw ambitieuze, maar realistische doelstelling(en) hebben we helder geformuleerd en de verwachtingen voor onze samenwerking zijn duidelijk. 

  Kennismaken met het team

  Het wordt duidelijk wie betrokken worden bij het project en wat hun rol is. Het team is op de hoogte van de doelstellingen en weet wat ze van mij kunnen verwachten. Iedereen is bereid om er samen vol voor te gaan.

  Verzamelen informatie

  Samen brengen we jouw propositie in kaart. Jouw merk, doelgroep, concurrentie en onderscheidend vermogen  zullen voor iedereen duidelijk moeten zijn. Ook weten we waar we nu staan ten opzichte van de concurrentie en waar kansen liggen.

  Opstellen Strategie en Actiepunten

  Nu alle kennis, informatie en data verkregen is, stel ik samen met het team een heldere groei strategie met duidelijke KPI’s op. Iedereen weet wat er moet gebeuren en de deadlines zijn duidelijk. 

  Implementatie & Monitoring

  De strategie wordt enthousiast uitgerold en we zien de resultaten verbeteren. Natuurlijk moet iedereen scherp blijven en zal waar nodig bijgestuurd worden.

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
  Logo Bureau Graas
  Wat ik voor jou kan betekenen
  Laten we kennismaken
  Bel me
  06 2864 0277
  Adres
  Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst

  ©2021 Bureau Graas

  × Wat kan ik voor jou betekenen?