Ik houd je scherp!

Vindingrijke Digital Marketing Coach

Ben jij bezig met Google Ads, SEO, Social Media of andere vormen van digital marketing, maar heb je het idee dat er nog veel te leren en meer uit te halen valt? Dankzij mijn coaching zullen jouw kennis, ervaring en bovenal resultaten snel toenemen.

Als coach help ik jou om je te ontwikkelen. Ik leg de materie rustig en begrijpelijk uit en geef je handvatten om jouw resultaten snel te verbeteren. 

JOUW RESULTATEN CENTRAAL

Jouw persoonlijke groeidoelstellingen realiseren, daar ligt de basis van onze samenwerking. Of je nou de algemene resultaten wil verbeteren, nieuwe kanalen wilt inzetten of meer weten van een specifiek kanaal zoals Google Ads, SEO of Social Media. Mijn coaching helpt jou door te ontwikkelen en je resultaten te verbeteren!

Digital marketing ontwikkelt zich snel en op het moment dat je denkt dat je het weet, komen er weer nieuwe mogelijkheden. Doordat ik diverse specialisten om me heen heb verzameld, ben ik in staat om je met vrijwel elk digitale vraagstuk te helpen door middel van coaching.

Ik stel jou in staat om te excelleren, je kennis te vergroten en je resultaten te verbeteren. Jij draait aan de knoppen en geeft aan welke doelen je wilt behalen en vraagstukken je wilt beantwoorden. Ik geef begrijpelijke antwoorden op jouw vragen en geef je hands on adviezen en tips.

Ik zie dat binnen bedrijven online marketing steeds belangrijker wordt en ook steeds vaker inhouse georganiseerd wordt. Kennis van buitenaf blijkt echter vrijwel altijd essentieel te zijn om het team te laten excelleren en de resultaten sterk te verbeteren.

DIGITALE HULP NODIG?

Ik kijk met je mee, analyseer resultaten, signaleer knelpunten en kansen en vertaal deze naar concrete actiepunten. Jij profiteert van mijn jarenlange praktijkervaring. Door de theorie te vertalen naar praktijk, gecombineerd met tal van praktijkvoorbeelden, ben jij in staat om je te ontwikkelen. Uiteindelijk zal jij en/of jouw team in staat zijn om zelfstandig verbeterpunten te vinden en deze te vertalen naar concrete acties.

https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2021/05/Naamloos-1.png
Vragen? Bel gerust!
Liever een e-mail sturen?
Kopje koffie?
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst
Laten we connecten!

Neem gerust contact opIk help jouw groeiambities te realiseren.

Bel me
06 2864 0277
Adres
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst
E-mail
dennis@bureaugraas.nl

  Mijn werkwijzeIn 5 stappen naar een succesvolle aanpak

  Jouw doelen staan altijd centraal.
  https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2018/09/post_02.jpg

  Doelstelling & Vraagstukken

  Jouw persoonlijke doelstelling(en) hebben we helder geformuleerd en je hebt jouw vraagstukken kenbaar gemaakt.

  Analyse databronnen

  Ik voer een analyse uit binnen de relevante databronnen en heb knel- en verbeterpunten gesignaleerd.  

  Voorbereiding

  Na de coachingsessie kan jij weer met veel energie vooruit! We hebben direct een vervolgafspraak gepland.

  Coaching

  Nu alle kennis, informatie en data verkregen is, stel ik samen met het team een heldere groeistrategie met duidelijke KPI’s op. Iedereen weet wat er moet gebeuren en de deadlines zijn duidelijk. 

  Herhaling stap 2-4

  Elke sessie kom je weer verder, je hebt weer nieuwe dingen geleerd en je bent blij dat de acties van de vorige sessie hun vruchten hebben afgeworpen.

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
  Logo Bureau Graas
  Wat ik voor jou kan betekenen
  Laten we kennismaken
  Bel me
  06 2864 0277
  Adres
  Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst

  ©2021 Bureau Graas

  × Wat kan ik voor jou betekenen?