Verhoog jouw resultaat

Scherpe analyses van jouw online marketing

Hoe staat het ervoor met jouw website op het gebied van meten, vindbaarheid, gebruikersvriendelijkheid en conversie? Wil je een scherpe analyse, tips en direct toepasbare actiepunten? Laat mij dan jouw situatie in kaart brengen en ontvang een helder adviesrapport.

Doelgericht jouw resultaten verbeteren? Ik stel jou aan de hand van een scherpe analyse en hands on advies in staat om jouw website te verbeteren. 

VERBETER JOUW WEBSITE

Jouw website of webshop zorgt voor mooie resultaten en toch valt er voor jouw gevoel veel meer uit te halen. Je weet echter niet welke knelpunten en kansen er zijn, hoe je deze oplost en al helemaal niet waar je moet beginnen. Dankzij mijn scherpe analyses en hands-on adviezen stel ik jou in staat om jouw website, conversie en vindbaarheid te verbeteren, oftewel meer resultaat te behalen met jouw website!

Gedurende de jaren dat ik actief ben binnen het vakgebied heb ik een groot aantal ondernemers geholpen hun vindbaarheid te verbeteren, de website of webshop door te ontwikkelen en bovenal meer conversies en omzet te realiseren. Soms zijn een paar kleine wijzigingen voldoende om direct meer resultaat te behalen.

 

Of het nu gaat om het optimaliseren van je content, formulieren verbeteren of jouw USP’s beter in beeld krijgen, jij krijgt advies dat bij jou past en ook te implementeren is. Een advies waarmee je niks kan, is nou eenmaal geen goed advies.

Aan de hand van theorie, gecombineerd met praktijkervaring en data breng ik de knelpunten, maar vooral kansen in kaart die jou gaan helpen je website of webshop beter te laten aansluiten op de wensen van jouw bezoekers.

HANDS-ON IN BEPGRIJPELIJKE TAAL

Mijn analyses zijn scherp en adviezen duidelijk. Natuurlijk licht ik de analyses en adviezen toe, zodat ik jou in staat stel om aan de slag te gaan en te groeien!

https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2021/05/Naamloos-1.png
Vragen? Bel gerust!
Liever een e-mail sturen?
Kopje koffie?
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst
Laten we connecten!

Neem gerust contact opIk help jouw groeiambities te realiseren.

Adres
Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst

  Mijn werkwijzeIn 5 stappen naar een succesvolle aanpak

  Jouw doelen staan altijd centraal.
  https://bureaugraas.nl/wp-content/uploads/2018/09/post_02.jpg

  Doelstelling & Vraagstukken

  Jouw persoonlijke doelstelling(en) hebben we helder geformuleerd en je hebt jouw vraagstukken kenbaar gemaakt.

  Analyse databronnen

  Ik heb een gedegen analyse uitgevoerd van jouw website en een groot aantal kansen in kaart gebracht.  

  Voorbereiding

  De bevindingen van de analyse en kansen zijn, inclusief theoretische onderbouwing, verwerkt ik in een professioneel adviesdocument. 

  Advies doorspreken

  Nadat je het document hebt ontvangen en we het doorgesproken hebben, weet jij waarmee je aan de slag moet. 

  Vervolgstappen bepalen

  Je bent lekker aan de slag gegaan, maar je hebt soms toch ruggespraak of aanvullend advies nodig. Hiervoor hebben we wekelijks een uur ingepland, zodat jij voortdurend vooruit kan. 

  [bold_timeline_item_button title=”Expand” style=”” shape=”” color=”” size=”inline” url=”#” el_class=”bold_timeline_group_button”]
  Logo Bureau Graas
  Wat ik voor jou kan betekenen
  Laten we kennismaken
  Bel me
  06 2864 0277
  Adres
  Elias Prieshof 15 7955 BA IJhorst

  ©2021 Bureau Graas

  × Wat kan ik voor jou betekenen?